BASIS PAKKET


‘jouw mogelijkheden in kaart’

STANDAARD PAKKET


‘knoop doorhakken en inschrijven’

STUDIEKEUZETEST


‘doe de test’

PETER PAAS


DreamCenter
Loopbaanprofessional

REACTIES

      9.0/10  ‘Ben gestopt met de opleiding MIC, maar weet nu niet goed wat ik wil.’

Geplaatst door Anne Wiegens (18 jaar) uit Voorhout
Resultaat: “‘Het heeft me ontzettend geholpen, niet zozeer alleen mijn studiekeuze maar ik heb mijzelf ook beter leren kennen. Ik ben veel meer te weten gekomen, ik ben er veel wijzer uitgekomen. Ik wist na het traject in welke richting ik moest zoeken en welke opleidingen het dichtst bij in de buurt kwamen. Ik ben uitgenodigd voor een toelatingsgesprek bij de opleiding toegepast fotografie en beeldcommunicatie en daar ben ik aangenomen! Heel erg bedankt voor de goede begeleiding.”


      9.0/10  ‘Ik zat helemaal in de put’

Geplaatst door Willemijn van Dongen (19 jaar) Barneveld
Resultaat: Voor dit traject zat ik helemaal in de put. Ik wist niet meer wat ik met dit leven aan moest, ik zat veel thuis, kortom ik wist het niet meer. Mijn ouders vonden op internet het DreamCenter, en na enig contact ben ik dit traject gaan volgen. Het traject was echt een heel fijne periode, waarin ik heel veel geleerd heb, ook over mijzelf. Ik heb veel testen gemaakt, om mezelf te leren kennen. In deze gesprekken en uit deze testen kwam naar voren dat de PABO waarschijnlijk heel geschikt voor mij is. Ik heb me aangemeld, en begin er steeds meer zin in te krijgen om in september te beginnen met deze opleiding!’


      10/10  ‘Mijn opleiding MWD liep vast omdat ik steeds geen stage kon vinden.’

Geplaatst door Sarina Viersen (20 jaar) uit Ede
Resultaat: “Eerst besefte ik niet wat ik kon, wat ik leuk vind, en wat ik graag wilde. Daarna wel, en wist ik ook wat ik doen ging, en had ik weer richting. Ik zou studiekeuzeadvies van DreamCenter zeker wel aanraden. Het is heel kort en krachtig, en toch ook persoonlijk. Wat ik zelf erg fijn vond.


     8.5/10 ‘Ik heb denk dat ik een foute studiekeuze hebt gemaakt en wil nu de juiste keuze maken.’

Geplaatst door Rick van de Velde (21 jaar) uit Amersfoort
Resultaat: “Ik voel me zeker in mijn studiekeuze. ik heb nu echt het gevoel dat ik de juiste keuze maak en dat maakt mij ook een stuk zekerder en gemotiveerder. Ik vond het een fijn traject en heb het als heel nuttig ervaren, omdat het mij zeker heel erg heeft geholpen. Niet alleen met mijn studie/beroepskeuze, maar ook heeft het mij een goed beeld van mijn persoonlijkheid gegeven.


     9.0/10 ‘Moest stoppen met SPH. Ik werk nu, maar mis hierin uitdaging. Wil weer gaan studeren, maar weet niet wat.’

Geplaatst door Elise Klein (19 jaar) uit Amersfoort
Resultaat: “Ik vond de twee gesprekken die zijn gevoerd heel verhelderend, je stond als persoon centraal. Ik had het gevoel dat ik serieus werd genomen met mijn vraag. Ik heb een studie gevonden die beter bij mij past dan mijn vorige opleiding.”


     9.0/10 ‘Ik doe nu VWO. Ik heb geen idee wat ik hierna wil doen.’

Geplaatst door Derk van Windsen (18 jaar) uit Soest
Resultaat: “Het traject heeft mij geholpen met het zekerheid krijgen in welke richting ik ga doen. Bij mij was het zo dat ik twijfelde of ik psychologie zou gaan doen. Dit traject heeft er voor gezorgd dat ik me ervoor heb ingeschreven. Wat ook goed is, is dat je door je eigen mening erachter komt wat bij jou past. Ik weet nu zeker dat psychologie bij mij past. Ik heb er al zin in!”


     8.0/10 ‘Ik wil ontdekken welke studie of werkrichting bij mij past.’

Geplaatst door Quint Kuijt (22 jaar) uit Schijndel
Resultaat: “Ik kan me nu beter oriënteren op een opleiding die beter bij mijn waarden en competenties passen. Verder is Peter een fijn persoon om open en lastige gesprekken mee te kunnen voeren.”


     9.0/10 ‘Welke  opleiding past er nu bij mij?’

Geplaatst door Hannah den Blijker (22 jaar) uit Ede
Resultaat: “Ik heb gemerkt dat ik veel meer duidelijkheid heb over opleiding opties en welke richtingen bij me zouden passen. Door dit traject krijg je een overzichtelijker beeld van wat je zoekt in een toekomstige baan en een betere beslissing kan maken in je opleiding.”


     9.0/10 ‘Ik kan geen opleiding vinden die me aanspreekt.’

Geplaatst door Michel Kloosterman (19 jaar) uit Zeewolde
Resultaat: “Ik heb enorm veel gehad aan de begeleiding. Om weer op een rijtje te zien wat ik leuk vind en hoe ik ben was een verheldering die ik op dat moment wel even nodig had weer en dat was enorm fijn. Als belangrijkste heb ik hierdoor natuurlijk ook een studie gevonden waar ik enorm blij mee was! Je doet de gesprekken op een leuke en comfortabele manier en zoekt echt studies die bij iemand passen. Ik wil je enorm bedanken nogmaals!”


     9.0/10 ‘Ik weet niet wat ik na mijn tussenjaar moet gaan doen.’

Geplaatst door Sanne van Schreurs (19 jaar) uit Apeldoorn
Resultaat: “Voor het traject wist ik nog niet zo goed hoe ik mijn eigenschappen en valkuilen kon gebruiken om een passende studie te vinden. Tijdens de gesprekken is het beeld van mezelf, mijn capaciteiten en mijn interesses helemaal opgehelderd. Dit maakte het makkelijker om een studie te beoordelen omdat ik nu beter weet hoe ik met mijn capaciteiten en interesses een passende studie vind. Uiteindelijk heeft het traject mij opgeleverd dat ik met zekerheid een studiekeuze kon maken. Door specifieke vragen te stellen, een interessante opzet te hanteren en verschillende testen af te nemen, wordt het voor Peter al snel duidelijk hoe jij in elkaar steekt. Peter weet hoe je jouw eigenschappen en valkuilen goed kan inzetten voor verschillende studies. Die heldere blik zorgt ervoor dat jij een beter zicht krijgt op de studies die wel of niet bij jou passen. Uiteindelijk maak je met een zelfverzekerd gevoel je studiekeuze!”


     8.0/10 ‘Ik zag door de bomen het bos niet meer!’

Geplaatst door Mark Vork (16 jaar) uit Hoevelaken
Resultaat: “Voor het traject zag ik door de bomen het bos niet meer, zoveel mogelijkheden. Door het traject is het duidelijk geworden in welke richting mijn vervolg studie zal zijn. Ik heb daardoor meer inzicht in mezelf gekregen waardoor ik beter weet waar mijn interesses en mogelijkheden liggen om een bepaalde opleiding te volgen!”

Waarom DreamCenter?

  • Persoonlijke benadering
  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Praktijk open tot 21.00 uur
  • Geen onverwachte kosten
  • Hoge klanttevredenheid
  • Erkend loopbaancoach

.

    06 – 1027 4903
MAIL ONS